På lördagseftermiddagen började en stor grupp MC-åkare, flera av dem medlemmar i Hells Angels, samlas utanför MC-klubbens lokaler på Stockholmsvägen där de ställde upp sina motorcyklar.
En stund senare åkte de i en kortare kortege genom staden och återvände sedan till Stockholmsvägen där de parkerade sina motorcyklar. Strax innan klockan tre gick sedan ett hundratal personer i samlad trupp till fots upp till minneslunden i Folkparken för att hedra minnet av 31-åringen som hittades död i samband med attentatet mot Outlaws.

Stort pådrag
Polisen hade stor beredskap och gjorde en mängd kontroller under tiden Hells Angels var i staden, men allt gick lugnt till. Även fram på kvällen när vissa dröjde sig kvar i Norrköping för att festa.
– De skötte sig bra. Några av dem var ute på krogarna, men det var inte några problem där heller, berättar polisens stationsbefäl Gittan Gustavsson.
Om den handfull medlemmar i Norrköping som varit prospects till Hells Angels blev upptagna i klubben under lördagen så som det spekulerats kring är oklart.