Arja Saijonmaa var det stora dragplåstret under den första dagen av den två dagar långa seniormässan i Norrköping, den fjärde i ordningen.
Hon bjöd på "Den hemliga stranden" av Mikis Theodorakis och en svängig version av "Högt över havet" där hon fick hela publiken att ställa sig upp, vifta med armarna och svänga på höfterna.
Seniormässan på Östgötaporten anordnas av News55 i samarbete med de tre pensionärsorganisationerna SPF Seniorerna, PRO och SKPF Pensionärerna.
En rad utställare finns på plats under mässan, allt från researrangörer till en begravningsbyrå.
Förre sportreportern och numera den drivande bakom News55 Artur Ringart, som för övrigt trivdes på just Östgötaporten, påminde om kraften i seniorgruppen inför valet, och lyfte pensionsfrågan som en av de allra viktigaste frågorna, liksom bostäder.
Lotta Sandberg från Hyresbostäder berättade om trygghetsboendet som byggs i Kneippen.
Det blir 43 lägenheter, för 65+, med golvvärme, gemensamhetslokaler, och två övernattningslägenheter. Kommunen ska hyra en lokal i bottenplan i ett av husen och ha personal på plats delar av dygnet.
I februari ska hyrorna vara satta och inflyttning blir det i början av 2019.
– Vad tycker du om hyrorna i nya bostäder? Har dina medlemmar råd att bo där? frågade Artur Ringart SKPF:s ordförande Marianne Andersson.
– Nej, det är inte många av våra medlemmar som har råd att bo så, svarade hon.
Pia Georgsson-Asp, ordförande i demensföreningen i Norrköping, som stöder demenssjuka och deras anhöriga, fanns på plats på mässan.
– Det fattas mycket kunskap, om hur man bemöter den som har en demenssjukdom, säger hon och berättar om hur man kan väcka minnen med fotografier eller musik.
Hon efterlyser ett boende för yngre dementa, så de inte som nu blandas med mycket äldre personer.
Kommunens anhörig- och kunskapscenter, också på plats på mässan, erbjuder kostnadsfria stödsamtal för anhöriga till personer som är äldre, har en funktionsnedsättning, missbruksproblem eller lider av psykisk ohälsa.
Ofta kretsar det mesta kring personen med problem. Anhöriga sätter ofta sina egna behov i bakgrunden.
– Det är kanske aldrig någon frågar: Hur mår du som anhörig? säger anhörigkonsulent Britt Eriksson.