Migration, musik och arbete.
Tre stora ämnen som ofta kommer fram i mediebruset.
Men det finns många sätt att se på saker och ting.
Det kan eleverna som läser Kultur, samhälle och mediegestaltning på Linköpings Universitet skriva under på.
I de dokumentärfilmer som de gjort under året har de hittat annorlunda vinklar på just dessa teman. De säger sig vilja bredda bilden av hur människor kan porträtteras.
– Det har varit sjukt givande. Det har varit jättespännande och jag är så stolt över allihopa som jobbat med det här, säger Malin Zingmark som är en av eleverna.
Tillsammans med Sally Altaie har hon gjort filmen "Sofi Pousette".
– Den handlar om musikproducenten Sofi Pousette som tröttnat på den heteronormativa musik som spelas på radio och överallt, så hon gör musik för alla. Man kan säga att hon gör queermusik, säger Malin.
Christoffer Mannsdorff Djurberg står bakom en annan av filmerna, "Vad är väl ett jobb?", där han undersöker vad jobb och dess mening egentligen är.
Den tredje filmen, "Drömmen om Farsta" av Alma Paz, är en lite annorlunda migrationsberättelse. Den handlar om Alma själv som flyttade till Sverige från Mexiko för sin kärlek till rockgruppen "The Hives".
I söndags hade elevernas dokumentärfilmer smygpremiär på Cnema i Norrköping. Ett 30-tal besökare var på plats på eventet som gick under namnet Secret Cnema och arrangerades av Lia Ortega.
– Det var en exklusiv liten smygpremiär. Nu är det tänkt att de här filmerna ska skickas i väg till lite olika filmfestivaler och de ska även försöka säljas till tv, säger Malin.