Det är finalen på en lång turné under hösten, på 20 platser runt om i landet, från Hässleholm i söder till Örnsköldsvik i norr.

– Det har gått väldigt mycket över förväntan. Det är väldigt häftigt: man åker till en stad man aldrig varit i och så är det fullt, i princip. Det har gått kanon, säger Axel Schylström.

År 2012, när Axel Schylström var 19 år och skulle ta studenten, klättrade han upp på ett tåg, fick 16 000 volt genom kroppen och blev svårt brännskadad.

Tre år senare var han med i Idol och 2017 i Melodifestivalen.

Föreställningen "Bränd", med samma namn som Schylströms bok, är två timmar lång inklusive paus.

– Det är både föredrag och musik, i en kombination. Jag pratar utifrån mina egna erfarenheter, berättar om saker och ting som jag varit med om. Kontentan av det hela ska vara att inspirera.

– Åhörarna ska få ta del av de nycklar som jag har använt mig av för att bearbeta mina motgångar. Hur jag har sett på vad som har krävts av mig för att nå framgång i min bransch. Min förhoppning är att publiken kan applicera och gå därifrån och ha ny energi och känna sig motiverade och inspirerade, säger Axel Schylström.

Han talar om att bearbeta motgångar, vända på dem till att se saker på ett positivt sätt, att våga ta risker och om att attraktion sitter på insidan.

Schylström har fått mycket reaktioner från ungdomar efteråt, på mejl, sociala medier och direkt efter showen.

Till våren kan det bli en förlängning av turnén. Nästa år släpper han också ny musik.