Musik Musikproducenten, Youtube-profilen och Norrköpingsbon Joakim Lundell ger sig snart ut på vägarna. Med start på Lisebergs stora scen i dag, lördag, väntar en rad spelningar i sommar, bland annat på Kirunafestivalen och Härnösands stadsfest.

Förra året debuterade Joakim Lundell, som tidigare använt sitt alias ”Jockiboi”, som artist under sitt eget namn med hitlåten ”All I need”. I fjol gav han också ut sin självbiografi ”Monster” och nästa vecka kommer boken ”Du är inte ensam”, om att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.

Turnéplan: 12/5 Göteborg, 12/6 Hofors, 30/6 Kiruna, 15/6 Eskilstuna, 20/7 Härnösand, 21/7 Kalix, 25/7 Mariehamn, 29/7 Rättvik.

Artikelbild

| Jonna Lundell ger ut sin självbiografi i augusti.

Även makan ska berätta sin historia i bokform. I ”Jonna Lundell – PMS-kossan” skriver Youtube-profilen om sin stökiga uppväxt och vägen till att bli en av Sveriges största kändisar.

Jonna Lundell har närmare 700 000 följare på Instagram och följs av drygt en miljon Youtube-prenumeranter. I boken, som kommer den 23 augusti, berättar hon om sitt liv men också om de sjukdomssymptom hon drabbades av, som till slut visade sig vara premenstruellt syndrom, pms. Boken är skriven i samarbete med Leif Eriksson och Martin Svensson, som också var med och skrev Joakim Lundells ”Monster”. (TT)