Det var inte mycket som stämde för IFK Norrköping i den allsvenska återstarten.

Laget hamnade i underläge redan i andra minuten när Norrköpingsonen Maic Sema skickade in 1–0 till hemmalaget.

Det var bara början på en jobbig söndagskväll för gästerna där försvarsspelet inte alls stämde.

Det var bjudningar, markeringsmissar och missbedömningar.

– Det är inget vi är nöjda med så klart. Det känns som vi kan göra det bättre i alla situationer, säger Telo som fick se Sema gör ytterligare ett mål i första halvlek.

"Peking" lyckades visserligen komma tillbaka två gånger om och hade 2–2 i paus efter mål av Kalle Holmberg och Sebastian Andersson men domaren Andreas Ekberg hann knapp blåsa igång andra halvlek innan det small igen bakom Michael Langer i IFK-kassen.

Örebro fullkomligt exploderade i början av andra och gick upp till 4–2 inom loppet av några minuter.

Målskytt båda gångerna: Nahir Besara.

Efter det var uppförsbacken allt för brant för IFK.

Laget vaskade visserligen fram ett par riktigt fina chanser i slutet men precisionen fanns inte där i andra halvlek.

– Det känns som en match som vi ska vinna, men vi släpper in mål vid dåliga tillfällen och lyckas inte resa oss efter deras 4–2-mål.

Ni åker på tidiga mål både i första och andra halvlek. Varför blir det så tror du?

–  Jag vet inte om det finns någon förklaring. Det blev så och det var tungt för oss. Du går ju in med en plan och den får sig en törn. Det blir inte som man tänkt så det är klart att det inte är optimalt. Vi kom tillbaka både en och två gånger men sen blev det en gång för mycket kändes det som.

I och med att Malmö vann sin match i lördags drar de nu ifrån i den allsvenska toppen. IFK får repa mod och försöka komma igen på torsdag, då väntar returmöte i Europa League-kvalet borta mot Prishtina.

– Det känns nästan skönt att få den chansen och göra det bättre. Det är bara att resa sig. Det var inte det här vi hade hoppats på eller åkt hit för men nu blev det så. Nu är det bara att ta nästa match, säger Telo.

IFK:s manager Jens Gustafsson hymlade inte med att Örebro förtjänade segern och hade förstås önskat mer av sitt lag på Behrn Arena.

– Vi får olycklig start och kommer fel in i det och det präglar hela matchen. Vi gör tekniska misstag och tar en del felbeslut. Det var ingen bra kväll för IFK Norrköping, säger han.