En poäng borta mot bottenkonkurrenten Örebro Syrianska.

Mer blev det inte för Assyriska i lördagens match.

– Det var väldigt svårtspelat. Planen släppte hela tiden, det var inget fäste alls så det var jättesvårt att kontrollera bollen och det var flera spelare som halkade, säger Kutshi Moilo.

Gästerna tog ledningen i inledningen av andra halvlek efter ett straffmål av Emin Kojic.

Hampus Lönn blev nedriven i straffområdet och domaren tvekade inte att blåsa.

– Sedan förvaltade Emin Kojic straffen på bästa tänkbara sätt. Efter det borde vi ha kunna göra det bättre. Det var lite orutinerat av oss. Det blev för mycket kontringsfotboll, upp och ner, för mycket jojospel och det passar inte alls oss. Vi borde ha backat hem lite och hållit det kompakt.

Istället lyckades Örebro Syrianska hitta en kvittering i 66:e minuten och hade det velat sig illa hade det kunna trilla in ytterligare någon boll menar Moilo.

– De hade lite mer tryck än oss i slutet.

Nu blev det i alla fall en poäng och i och med att Sleipner slog Huddinge, som ligger under strecket, har nu Assyriska fyra poäng ner till nedflyttningsplats med fem omgångar kvar att spela.

– Vi behöver några poäng till för att vara säkra. Men jag har inte känt mig orolig någon gång under säsongen. Jag vet att vi kommer reda ut det här. Nu har vi Sleipner i nästa match, säger Kutshi.