20 minuter.

Mer speltid blev det inte för Mohanad Jeahze i superettanklubben.

Han lämnade IFK Norrköping i somras och skrev på för Syrianska som slåss för att hänga kvar i landets näst högsta serie.

Efter ett par turbulenta månader, där bland annat tränaren Sharbel Touma fick lämna, är nu sejouren i Södertäljeklubben över.

– Jag hann bara spela en match innan jag skadade menisken och efter det kände jag att jag behövde hjälp med rehab och jag fick inte den hjälpen. Sedan var det lite andra orsaker som jag inte vill gå in på som gjorde att vi kom överens om att bryta kontraktet, säger Mohanad.

20-åringen var utlånad till Degerfors i våras, men det blev ingen fortsättning där.

Konkurrensen i IFK var alltför tuff och nu sket det sig alltså med Syrianska.

– Det har inte varit något bra år för mig. Jag vill helst glömma det. I Degerfors fick jag i och för sig spela åtta-nio matcher och de matcherna hjälpte mig ganska mycket. När jag kom tillbaka till IFK i somras kände jag att jag var en bättre spelare.

Känns det tungt att inte ha IFK att komma tillbaka till nu?

– Det är klart det gör. Jag ville lyckas där, det har alltid varit mitt mål men man måste vara realistisk också och man märkte att de inte ville satsa på mig. Jens (Gustafsson) var ärlig och sa att jag skulle få svårt att ta en plats i somras. De hade Christopher Telo där då, och nu har Nikola Tkalcic kommit in. Det var en tuff situation.

Hur går du vidare nu?

– Det är bara att se sig om. Jag är 20 år och behöver få speltid. Jag siktar på att fortsätta spela i superettan. Jag vill självklart spela högre upp men man måste vara realistisk också.