NFK har varit med i Svenska Futsalligan sedan starten 2014 och stadigt gått framåt.

Efter ett prövande premiärår där laget slutade sist i den norra serien, blev det förra säsongen en femteplats och i år ser laget ännu starkare ut.

– Vi har fått mycket beröm av motståndare och domare att vi gått framåt. Vi jobbar hela tiden för att utveckla spelarna. Futsal är en väldigt taktisk sport och det gäller att få spelarna att tänka futsal, säger Bajraktarevic.

I går tog NFK sin tredje seger för säsongen när Söder Futsal besegrades på bortaplan med 4–3. Laget ligger nu fyra i tabellen, där det är oerhört jämnt i toppen.

NFK har bara en poäng upp till serieledande Falcao FC Stockholm.

De två bästa lagen går vidare till slutspelet och "Muffe" hoppas och tror att laget ska kunna utmana om de där åtråvärda topplatserna i år.

– Absolut. Vi har förlorat två matcher så här långt och det var mot topplagen, men en av de matcherna, den mot Falcao, hade vi lika gärna kunnat vinna. Alla matcher i den här serien är så jämna. I fjol var det två lag som stack i väg men så är det inte nu.

NFK fick visserligen se sig besegrat av Assyriska i finalen av Ica Cupen i söndags, men tog alltså lite revansch i ligaspelet på tisdagskvällen.

Patrick Ayala klev fram och avgjorde mot Söder med bara 19 sekunder kvar att spela.

– Riktigt skönt, säger "Muffe" som nu blickar fram mot nästa uppgift: Örebro Futsalklubb.

Tabelltvåan ÖFK gästar Mässhallen på fredag kväll.

Målen mot Söder: Haris Sijaric 2, Patrick Ayala 2.