Vargarna får leta vidare efter en ny lagledare.

Efter att Mats Boström tidigare i veckan meddelat att han inte vill fortsätta som lagledare i klubben började sportgruppen genast spåna på tänkbara ersättare.

Ett namn som dök upp tämligen omgående var Thomas Carlsson.

Den förre sportchefen och assisterande lagledaren har tagit ett kliv tillbaka från sporten det senaste året men har stor erfarenhet och kan klubben väl.

Carlsson bekräftar att Vargarna varit i kontakt med honom, men han har redan meddelat att han inte är sugen på att ta över efter Boström.

–  Vi har haft lite dialog. Vi skulle ha träffats redan i kväll, men jag har sagt att skulle det vara så att jag får en officiell förfrågan så kommer jag att tacka nej. Jag känner inte att jag har den tiden, säger han.

Han menar att den nye lagledaren bör vara någon som har gott om tid och som kan ta hand om de unga förarna.

– Det lite nystart nu. Det är lite nya regler som gör att det blir ett lag med ett lägre snitt och det kan vara både på gott och ont. För speedwayen i Sverige tror jag att det kan vara gott men för speedwayen lokalt tror jag inte det är så förskräckligt bra. Framför allt inte om man tänker sig att man ska bygga upp något, bygga upp en ekonomi för att gå upp i elitserien. Det kommer bli svårt och det kommer kräva sin man. Jag tror man behöver hitta en ledare som kan ta ett större totalansvar och vara med på träningar och vara lite pappa till förarna.