Mittbacken som startade 22 av 30 matcher i IFK Norrköping den gångna säsongen och var en bidragande faktor till det efterlängtade SM-guldet har ännu inte gjort klart med någon ny klubb.

Det blev ingen fortsättning hos svenska mästarna och nu lutar det åt att det inte blir något mer spel på svensk mark för den tuffe försvararen.

Boo Wiklander har kopplats ihop med både Örgryte och Jönköpings Södra den här vintern, men han har inte hört något mer därifrån på ett tag nu.

Istället är det en flytt utomlands som kittlar mest i nuläget menar han.

–  Det är väl just att det är någonting som man inte har gjort tidigare. Det är självklart allas dröm när man är liten, att få spela i ett annat land. Sedan är det ett litet äventyr för familjen också i sådana fall, säger 31-åringen.

Det är flera utländska klubbar som hört av sig och visat intresse menar David utan vilja nämna några namn.

– Det har varit lite spridda skurar, säger han.

Samtidigt har han sin civila karriär att tänka på. Boo Wiklander arbetar som kapitalrådgivare och trivs alldeles utmärkt med det.

Det gör också att han överväger att sluta med fotbollen helt och hållet – trots att han har flera år kvar i kroppen.

– Det har dykt upp lite roliga jobbmöjligheter där också som man måste fundera över. Hade jag inte haft det jobbet hade jag ju helt klart fortsatt med fotbollen. Vi ska även ha ett till barn i dagarna så det tar mycket fokus just nu.

När tror du att du har bestämt dig?

– I slutet av månaden kanske, men det känns som jag att har sagt så varenda månad nu. I rimlighetens namn måste man ju köra igång fotbollen snart om det ska bli något.