Elva matcher in i basketligan återfinns Dolphins på tredjeplats. Hemma har laget gått rent och Lasse Johansson tycker att det är en lovande start på säsongen. Mest imponerad är klubbdirektören av Cole Darling, amerikanen som värvades från Nässjö.

– En underskattad spelare. Jag såg honom inte mer än kanske fem matcher i Nässjö men jag gillade när Adnan (Chuk) sa att det var en spelare som han ville ta hit, säger Lasse Johansson.

Och medger att Darling visat sig vara skickligare än vad Johansson vågade hoppas på. Så här långt snittar Darling 15,7 poäng och 6,1 returer per match.

– En av de bästa amerikaner jag sett i ligan på senare år. Hans statistik är bra, men han gör en massa andra saker som inte syns som är lika viktiga.

Får han inte tillräckligt med rubriker?

– Här i Norrköping tycker jag att han får det, men det finns andra spelare i ligan som det pratas om mer. Cole låter spelet tala och är inte så "flashig". Det kanske beror på det. Vid sidan är det en kanonkille att ha att göra med, svarar Lasse Johansson.

På fredag ställs Cole Darling mot sin gamla klubb Nässjö och kan snart få en ny lagkamrat vid sin sida. Dolphins håller fortfarande uppsikt över marknaden och har till och med sista januari på sig att fylla på truppen. Sen stänger transferfönstret.

Kenny Grant som var med och tränade med Dolphins ansågs inte vara rätt spelartyp. I första hand är det en fyra som anses vara intressant.

– Vi känner ingen stress. Vi har ett tilltäckligt bra lag men det är på träning vi behöver en kropp till men vi känner ingen panik. Det är mer ett lyxproblem och att vi behöver en kropp till på träning.

Det är snarare en annan fråga – vid sidan av att söka nyförvärv – som gnager Lasse Johansson.

Varför det gapar så tomt i Stadium Arena.

– Hade jag svaret så skulle jag åtgärda det. Men faktum är att vi hade mer publik de sex första matcherna den här säsongen. I fjol snittade vi 690 och nu har vi 788. Men är det något som upptar min tankeverksamhet är det hur vi ska locka en större publik. Det är nya tider. Vi kommer inte att kapitulera och jobbar på det. Jag är basketnörd och självklart färgad här, men vad skulle Norrköping vara utan Dolphins?