En värvning är i allra högsta grad på tapeten.

Klubben väntar bara ett definitivt besked kring Johnell Smiths axelskada.

Den 37-årige guarden ska göra en skiktröntgen inom en snar framtid och när det är klart kommer de veta hur länge veteranen blir borta.

Handlar det om en längre skadefrånvaro kommer Dolphins försöka hitta en ersättare.

Adnan Chuk är i full gång med att se över marknaden. Enligt honom saknas det inte alternativ. Det svåra är att hitta rätt.

– Det finns många lediga spelare, men vi tar ju inte in första bästa bara. Vi kommer inte chansa bara för att få in någon. Vi försöker kolla upp och se om det finns spelare som kan hjälpa oss, både på och vid sidan av planen. Vi är lite halvpetiga, säger Adnan och fortsätter:

– Det gäller att hitta spelare som har spelat på ett liknande sätt som oss också. När man värvar under säsongen vill man göra inlärningsprocessen så kort som möjlig.

Klart är i alla fall att klubben söker en pointguard. En spelare som kan ta upp bollen och styra spelet.

– Vi har många guards men kanske inte så många som klarar av att spela på pointguardpositionen. Vi behöver större konkurrens där och någon som kan leverera där.

Johnells axelskada är inte det enda bekymret för Adnan just nu. Centern Abdou Medjedoub stukade foten i senaste matchen mot Uppsala och är ett frågetecken till fredagens match borta mot Umeå.

– Det blir en kamp mot klockan, säger Chuk.