Det var säsongens första riktiga värdemätare mot division 1-kollegan Syrianska Kerburan som skulle ge de svaren som hemmalaget sökte. Men det ?Ja!? som eftersöktes förvandlades snarare till ett tveksamt ?nja?.

- Stundtals fungerar det bra, framförallt i första halvlek. Men i den andra halvleken ser det lojt ut och vi lyckas aldrig få fast bollen vilket ger problem både offensivt och defensivt, konstaterade Hellström som förmodligen hade fler frågetecken efter matchen än innan.

Defensivt uppvisade Sleipner sällan några större problem. Mittlåset med Merdin Kojic och Tobias Häll såg riktigt stabila ut i den första halvleken och nyförvärvet Martin Kolaj, som gjorde sin debut i den randiga tröjan, visade vid flera tillfällen på brytningssäkerhet samt en bra blick för spelet.

- Jag hoppas kunna bidra både offensivt och defensivt, jag är snabb och bra med bollen, förklarade högerbacken som verkar vara gjuten i samma form som många moderna backar.

- Det var första gången jag spelar högerback, annars har jag spelat mittback. Det funkar absolut för mig, vi får se vad som händer.

Den största svagheten i hemmalagets spel blottades när Mathias Bulun knorrade in matchens enda mål på frispark en kvart in i den andra halvleken vilket tvingade ?randigt? att jaga en kvittering.