Fjodor Fjodor om

"Förstör inte Vilbergen"

"Bra om man förankrar planerna hos de som redan finns i området, vad det gäller bilparkering så kräver de flesta arbetsgivare att man har körkort och tillgång till bil, det betyder för de flesta aktiva hushåll att det behövs 2 bilar och därmed 2 parkeringsplatser. Det måste väl enligt min mening vara bättre att ha en bil parkerad än att den ska köras runt för att hitta en ledig ruta som i tetris."

111M om "Förstör inte Vilbergen."

"Flyttade från Vilbergen för ett tag sen, så jag tycker nog att jag har hyfsad koll på området. Större inköp fixar man väl oftast med en bil i hushållet? Går inte att jämföra med att bo på landet med långa avstånd och ingen eller dålig kollektivtrafik. För nybyggen i centrala stan lär visst P-normen vara 0,6 p-plats per lägenhet. Tror nog det räcker med P-norm 1,0 per lägenhet i Vilbergen. P-ytor är inte gratis för någon. Är nog färre hushåll i Vilbergen som har två bilar än dom som ingen har. Många kan ju cykla till jobbet eller ta bussen var 10 minuter."

Björn T om "Förstör inte Vilbergen."

"111M: Att tro är en sak men att veta är något helt annat. Men du kanske bor i berört område och förflyttar dig miljövänligt även när du behöver göra större inköp."