Björn Lundell om

"Tror dom att vi är monster eller?"

"Jag har tänkt precis på samma sätt. Varför denna uppståndelse över naturliga, empatiska reaktioner från vanligt folk? Och varför denna besatthet av att använda ordet "kärlek" hela tiden och undvika det självklara ordet "vrede" i sammanhanget. Jag är tacksam för att du Widar påpekar vissa massmediala uppfostringstendenser och också tacksam för att Löfven äntligen tar bladet från munnen och kallar dessa satans mördare och terrorister för vad de är, avskyvärda."

Mikael Nilsson om "Tror dom att vi är monster eller?"

"Man blir ledsen och arg efter man läst svensk media. Widars texter är ett måste för att balansera. Hur i helsike kan du vara så ensam i medievärlden med din förståelse för vad som tänks och sker i samhället?"

Eko 1 om

"Lagen ska säkras mot SD."

"Tänk att politikerna tror att de skall kunna styra klimatet med en lag. Klimatet har förändrats i alla tider. Sista 100 åren har temperaturen ökat knappt en procent och samtidigt har koldioxidhalten ökat från 0,3 till 0,4 promille. Sambandet är ej klarlagt utan allt är gissningar från dåliga klimatmodeller. Därför är SD skeptiska till att nu satsa stora summor på detta liksom USA:s republikaner. Som exempel kom nyligen satellitmätningen över temperaturen för mars månad. Efter höga värden ett år vid havsströmmen El Nino var årets mars-värde detsamma som år 1988. Sug på det."