Magnus Johansson: Polisens signalement på Lidl-rånaren.

"Mannen som rånade Lidl är fortfarande på fri fot. Nu går polisen ut med signalement på gärningsmannen. Det var strax före stängningsdags som en man kom in i Lidlbutiken i centrala Finspång. Viftandes med ett vapen rånade han matbutiken och försvann från platsen med en okänd summa kontanter. De två anställda som arbetade under kvällen satte sig i säkerhet i ett låst kontorsutrymme. I det inledande skedet ville inte polisen lämna något signalement på gärningsmannen, men väljer nu att gå ut med en beskrivning av rånaren utifrån personalens uppgifter."

Patrik Selsfors: Störning för 2: ans spårvagn.

"En vattenläcka har uppdagats vid Hagebygatan som innebär störningar i spårvagnstrafiken. Ännu finns ingen prognos när läckan är lagad och trafiken kan återgå. En akut vattenläcka uppstod på måndagsmorgonen i korsningen Hagebygatan - Albrektsvägen på Ljura vilket bedöms innebära att det blir störningar på spårvagnslinjen som passerar platsen. Vid 9.20-tiden bedömde trafikledningen på Östgötatrafiken att det inom någon timme kommer att inverka på spårvagnslinje 2 där delar kommer att ställas in. Istället kommer bussar att ersätta på sträckan Söder tull - Kvarnberget.

– Läckan är vid Albrektsvägen vid Ljurarondellen ungefär så det är där spårvagnarna går, berättar Johanna Malm, presskontakt på Norrköping Vatten och Avfall."