David Iwung:

Viktiga faktorer med Larsson-värvningen.

"Olympia är en superettanarena och det var inget snyggt farväl den där på alla sätt sorgliga kvalkvällen när pappa Henke intog karateställning för att försvara sonen mot den egna lynchmobben. Jordan Larsson kommer till Norrköping, småstukad och självförtroendesargad efter året i Nederländerna som inte alls blev vad han hade hoppats på, och ska ta avstamp mot vad han vill bli. Vad han kan bli. Vad han förväntas bli. En nystart som mycket väl kan vara ett år och en punkt som han ser tillbaka på med uppskattning och med insikten: "Det var helt rätt"."

Sören Boström:

Motionsspår klart.

"På 1980-talet började Borggårds IK att bygga ett motionsspår i trakten. Det tog cirka 30 år att färdigställa det, men nu är det klart! Det här 30-årsprojektet kräver förstås en förklaring. Så här säger Jonas Folkesson, som tillsammans med Anders Kronqvist, jobbat mest med att färdigställa motionsspåret:

– Jag vet att några medlemmar i Borggårds IK fick en idé på 1980-talet att bygga ett motionsspår.

– Men sedan hände det något och jag tror det var så att de inte hade riktigt koll på kostnaden för att anlägga ett sånt här spår. Bland annat hade de en grävmaskin, som gjorde i ordning spårslingan, vet jag.

Men det blev aldrig något spår färdigställt?

– Nej, mitt under arbetet, beslutade de att lägga ner hela projektet med motionsspåret och jag tror att det berodde på att det blev dyrare än de tänkt sig."