Malin Perk:

Hade 1000-tals liter öl och sprit.

"266 liter sprit, 233 liter vin, 1914 liter starköl och 87 liter cider. Det köpte den 67-åriga kvinnan i Tyskland. Nu döms hon för grov smuggling. Den 67-åriga kvinnan gjorde sju bussresor från hemstaden Norrköping till Tyskland på sju veckor, i januari och februari i år. Hon köpte tusentals liter sprit, vin, öl, cider och longdrinks men struntade i att anmäla varorna till tullbehandling. Kvinnan förnekar att hon skulle ha sålt alkoholen. "Jag skulle ha ett gäng fester, bland annat för mitt barnbarn och hans kompisar och så skulle jag dricka det själv", har kvinnan hävdat under rättegången i Malmö. Hon planerade också en stor fest enbart för kvinnor för att hedra en nära anhörig som för några år sedan blev mördad av sin alkoholiserade man."

Henrik Jonsson:

Vita Hästen fick sista ordet.

"Förlängning igen – och en ny tvåpoängare för Vita Hästen. – Vi spelar inte jättebra men vi vinner och det är en styrka, säger matchvinnaren August Gunnarsson efter 4–3 mot Björklöven. Hästen såg ut att vara på väg mot säsongens första trepoängare på måndagskvällen men en mäktig upphämtning av Björklöven såg till att hemmalaget fick nöja sig med två poäng.

– Vi ska väl ta en trea i dag egentligen. Vi faller igenom. Vi spelar inte som vi ska. Då får de momentum och tar över matchen, säger Gunnarsson som fick se sitt lag tappa en 3–0-ledning. Matchen kom att handla mycket om powerplay och där var Vita Hästen skoningslöst vasst den här kvällen.