Angelica Forsberg:

Jag trodde jag skulle dö.

"Jag hörde världens smäll. Jag trodde jag skulle dö", säger en kvinna till Folkbladet. 01.08 ringde hon polisen. En bomb hade sprängts mitt på innergården till lägenhetshuset på Nygatan. Den boende Folkbladet pratar med förstod snart att det rörde sig om en större bomb. Entrédörren var intryckt och ett 20-tal fönster från markplan och upp till högsta våningen är krossade. På innergården ligger glassplitter överallt. Mot en vägg står ett galler som böjts av kraften från detonationen. I trapphuset ligger bråte. Den kvinna Folkbladet pratar med var vaken, familjen låg och sov. Hon ringde och larmade polisen och tittade ut på innergården."

Magnus Johansson:

Läggs ner efter hela 57 år.

"Efter 57 år läggs Sonstorps bageri och konditori ner och fem anställda förlorar sina arbeten. ”Ledsamt, men det är ett slitsamt jobb”, säger ägaren Håkan Broms. Sonstorps bageri och konditori startades 1960.

– Det var min pappa, Gunnar Broms, som drog igång verksamheten. Jag har jobbat här i 40 år och har drivit bageriet i 16 år, berättar Håkan Broms.

”Sonstorpsbagar`n” läggs inte ner på grund av att affärerna går dåligt.

– Men jag fyller 62 år och jobbar aldrig under tio timmar. Jag går upp klockan 1.30–2 varje morgon och måste gå och lägga mig vid klockan 20. Det sliter. Jag är sportintresserad och har gått miste om att se en massa ishockeymatcher under alla år. Nu vill jag leva ett normalt liv, betonar Håkan Broms.