Malin Perk:

Död jobbade inte på bygget.

"Larmet kom via SOS klockan kvart i sju på måndagsmorgonen om att en obehörig person skulle befinna sig uppe i en byggkran på området. En avliden person anträffades strax därpå.

– Det mesta tyder på att personen som hittades död inte jobbade på bygget, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson. Personen är ännu inte identifierad. Polisen arbetar nu dels med att identifiera personen så att anhöriga kan underrättas, dels med att utreda om något brott kan kopplas till händelsen.

– Initialt finns inget känt som tyder på något brott, säger Thomas Agnevik."

Widar Andersson:

Rakt igenom en falsk nyhet.

"Men allt här i världen är ju inte spel och politik. De borgerliga borde nu även i praktiken släppa Decemberöverenskommelsen som i teorin avvecklades med buller, bång och skumpa på KD: s kongress den 9 oktober 2015. Innan den oktoberdagen var slut hade samtliga fyra borgerliga partiledare förklarat att DÖ var död och borta. Men som vi alla vet så var och är beskedet om DÖ: s död rakt igenom en så kallad falsk nyhet. Vi som hoppades på en mer öppen och förhandlingsinriktad riksdag i den ekonomiska politiken; vi fick tji. Vilket är illa för Sverige. Den partipolitiska borgerligheten kan inte undandra sig sitt ansvar för vad som varit och för vad som händer. De borgerliga bör ta sitt samhällsansvar. Skrota DÖ. Låt försvarsminister Peter Hultqvist sitta kvar. Förbered nu för att ge det vettiga en chans efter nästa val.