Sören Boström:

Familjedag i Finspång.

"En Familjedag med stort F! Det bjöd verkligen Siemens i Finspång på under lördagen, när man bjöd in 4 000 personer på en storslagen fest på Grosvad. Det vill säga alla sina nästan 3 000 anställda inklusive deras familjer, så totalt blev det 4 000 gäster. Företaget hade abonnerat hela idrottsplatsen och fyllt den med ett par scener, där artisten Nanne Grönvall var det största namnet. Dessutom kunde man prova på dansträning, bodybalance, graffitimålning, klättervägg, 3D-massage och mycket annat. Dessutom hade man bjudit in idrottsstjärnan Carolina Klüft till en föreläsning liksom tv-kändisen och skådespelaren Morgan Alling.

– Det är första gången vi hyr hela Grosvad för en sådan här familjefest för vår personal och så här långt känns det riktigt bra, sa Siemens kommunikationsdirektör Mats Rosander."

Pär Andersson:

Kalles vädjan: Ge oss tid.

" Kompisarna försvann och med dem några av de största offensiva hoten.

– Det är både kul och lite tråkigt, säger Kalle Holmberg. Ser man enbart till statistiken så är det Holmberg som ska fixa målen för IFK Norrköping. "Peking" har bara tagit sex poäng på sina åtta senaste matcher i allsvenskan och fortsätter den sviktande formen kan lagets sjätteplats snart vara hotad. En handfull klubbar har Norrköping inom räckhåll.

– Vi strävar fortfarande mot att knipa en europacupplats. Det är tätt mellan tvåan och typ sjuan och många roliga matcher återstår, säger Kalle."