Henrik Jonsson:

Nyförvärven visade vägen

"Hemma i Himmelstalundshallen igen – då fick Vita Hästen jubla. Västervik besegrades med 3–1 i kvällens träningsmatch. – Positivt, summerar tränaren Jonas Johnson. Hans nya lagbygge visade upp sig för hemmapubliken för första gången i kväll och de flesta i publiken gick nog hem med en rätt hygglig känsla. Visst det slarvades en del, power play-spelet behöver det fortfarande slipas på och det var lite små marginaler i egen zon ibland men på det stora hela såg det rätt bra ut för hemmalaget. Det bjöds en del läckra anfall och flera av nyförvärven tog för sig ordentligt. Däribland Villiam Haag.

– Godkänt. Bra vissa stunder, sedan är det andra stunder då det är sämre men som helhet är jag nöjd, säger forwarden om sin egen insats."

Åsa Hanell:

Kör 120 i stan

"Det var vid 21-tiden i september förra året som en polispatrull på Kungsgatan fick syn på en bil de kände igen och bestämde sig för att kontrollera, men när de gjorde stopptecken ökade föraren farten.

Den 24-åringe föraren körde mot rött flera gånger, upp på trottoarer och över en gångbro över Söderleden innan polisen fick stopp på honom. Själv säger han att han bara ville ta en sväng med bilen i stan - trots att han saknar körkort. Och det var för att han visste att det var olagligt att köra bil utan körkort som han av rädsla körde i från polisen när de vid första tillfället ville stoppa honom. Han erkänner gärningarna och döms för olovlig körning och grov vårdslöshet i trafik till fängelse i två månader."