Myra Perk:

Jag trivs att bo på 700 kvadratmeter

"För första gången öppnar Birgitta Engqvist upp dörrarna till sitt drygt 700 kvadratmeter stora säteri: Gottenvik. Det var Birgittas dotter Stina som övertalade henne att visa upp hemmet i samband med Östgötadagarna. Folkbladet hänger med på en rundvandring i den 700 år gamla herrgården. Birgitta Engqvist med dotter Eva Nyberg inleder vandringen med att presentera sig själva som att de levde under 1800-talet.

Vi börjar i köket och fortsätter in i kockerskans rum där Birgitta förvarar sina gamla arbetsredskap från sin tid som tandläkare. Efter serveringsrummet går vi in i den pampiga matsalen som också kallas riddarsalen. Vi slår oss ned vid det stora och eleganta matsalsbordet där det hållits många högtidliga kungliga middagar på 1800-talet."

Philip Sundén:

Audition ett måste för killar

"Besökare från hela landet besöker varje helg källarlokalen vid Arbis. Klubben är en ypperlig samlingsplats för de par som vill låta andra se på när man utför en sexuell handling, eller själva önskar se på när andra par har sex med varandra. Ett annat ofta förekommande segment inne på sexklubben är när par för kvällen bryts upp och byter sexpartners. Bytet kan göras par emellan, men de finns också par som bara vill ha förstärkning i form av en eller flera singelkillar. – Tjejerna vill ha många killar och då behövs det lilla extra, förklarar Anna Rosmark som tillsammans med sin man driver swingersklubben Adam & Eva.