Från backlinjen hämtar förre "Peking"-managern Linus Wahlqvist och Filip Dagerstål och bland de offensiva pjäserna vill han se trion Nicklas Bärkroth, David Moberg Karlsson och Sebastian Andersson under emiratets blå himmel.

Dessutom får Norrköpingsfostrade mittfältarna Ken Sema och Kristoffer Olsson chansen.

– Jag fick ett SMS från klubbledningen i morse, så jag visste det lite innan det blev officiellt, säger Ken Sema, som mottog den glada nyheten under semestern på Madeira.

Den förre Sylvia- och IFK-mittfältaren förstod att han hade en bra möjlighet att bli uttagen.

– Jag tycker själv att det gått uppåt efter OS. Jag är glad och stolt över den här chansen. Man har fått betalt för arbetet man lagt ned.

Han skulle kunna se det hela som en liten revansch. 23-åringen fick ju inte förlängt kontrakt av Janne Andersson efter säsongen 2013. I stället fortsatte karriären i Ljungskile.

– Nej, jag ser det inte så. Det där är en annan historia och sån där är fotbollen. Det känns inte som revansch, jag var inte redo då, säger han ödmjukt.

Det stora genombrottet kom i Östersund där han gjorde allsvensk debut i våras och senare blev en viktig bricka hos succénykomlingen.

Nu får han snart packa väskan för ett nytt blågult äventyr.

– Det känns förstås jättebra, känslan av att du är där och nära nu.

En rejäl Norrköpingskoloni sätter färg på den svenska landslagstruppen.

Unge backen Filip Dagerstål och skyttekungen Sebastian Andersson anses vara lite mer överraskande uttagningar än kantspringarna Nicklas Bärkroth och David Moberg Karlsson.

Att nyblivne A-landslagsmannen Linus Wahlqvist får åka förvånade däremot ingen.

Även Kristoffer Olsson har fått klartecken från danska FC Midtjylland och kan packa väskan.

Största snackisen var annars att AIK:s superlöfte Alexander Isak, 17, följer med – om han inte blir såld till utlandet innan.

Succéanfallaren har varit vinterns mest omskrivne spelare i Sverige.

Sverige möter Elfenbenskusten och Slovakien den 8 och 12 januari. Lägret pågår 3–13 januari.