Nekar tillsnatteri

NORRKÖPING En 38-årig Norrköpingsbo åtalas vid Norrköpings tingsrätt, för snatteri.Enligt åtalet har hon i en butik i centrala Norrköping, tagit en tröja och nagelpolish till ett sammanlagt värde av 188 kronor. Hon nekar dock till brott.

Det var en butikskontrollant som upptäckte att kvinnan plockade ner varor i sin medhavda svarta tygväska och går sedan ut ur butiken utan att betala för något.

Hon misstänks även ha snattat varor i ytterligare en affär men det godset är återlämnat till den drabbade butiken och här har åtalet lagts ned.

Kvinnan förnekar i polisförhöret brott i båda fallen. Hon skyller på att hon fick ett samtal på sin mobiltelefon inne i butiken och blev stressad av detta, eftersom hon lider av panikångest.

Hon säger att hon var medveten om att hon höll i sakerna när hon lämnade butiken, men tänkte betala, när telefonsamtalet var klart.

Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...

Norrköping