- Det innebär att vi fick in 5.500 kronor mer än i fjol och det känns otroligt bra, säger förra kyrkoherden Barbro Westlund som var en som startade den här loppisen redan 1986.

- Pengarna fick vi in vi skänkta saker till vår loppmarknad samt från caféet och lotterierna.

Vart går pengarna?

- Precis som tidigare år ger vi allt oavkortat till Svenska kyrkans internationella hjälparbete. Och temat för årets insamlingar är att vi ska göra allt för att utrota hungern i världen.

- Och då är det inte bara att man utspisar människor med mat utan ger också stöd till människor så att de kan odla sin jord och utveckla sina byar på olika sätt. Bland annat utbildning, borra brunnar efter vatten och mycket annat.

Gick allt åt på loppisborden?

- Nej, mycket gick åt, men det som blev kvar hämtades dels av Hela Människan som säljer dom sakerna på sin loppis och en del magasinerade vi också till framtida försäljning. Så vi slänger ingenting.

- Och jag vill gärna framhålla att vi var nästan 40 frivilliga medarbetare som lagt ner massor av tid på det här arrangemanget. Därför känns det extra roligt att vi lyckades nå ett så fint resultat, säger Barbro Westlund.