Färgargården Det utlovade lördagsregnet höll sig kvar i molnen tills det att höstens Trädgårdslust på Färgargården var över. Folkbladet var - som alltid - på plats. Selma Andersson tog med gott handlag och humör emot frågesportssvar och provprenumerationsblanketter vid Folkbladets bord där många människor passerade förbi. Sven-Henry Carlsson från Skärblacka och Ingemar Gustavsson från Norrköping är flitiga besökare på Färgargården.

Även Gertrud och Arne Bjureström från Stegeborgs Naturprodukter är flitiga besökare på Färgargårdens marknader. De har faktiskt inte missat ett enda tillfälle sedan marknaderna började för många år sedan.

– Ingen tröttnar på brända mandlar! Man tycker nog att det är lite nyttigare med mandlar som är sötade med honung än med annat godis, sa Gertrud till Folkbladet och berättade att hon och maken har nästan hela tomten där hemma full med bikupor.

Artikelbild

| Alltid. Ingemar Gustavsson missar inte att besöka Färgargårdens marknader.

För Christine Fjellman och Jennie Aronsson i firman i firman Young Living var det premiär som försäljare på Färgargården. Kunderna flockades vid deras doftterapibord där de visade upp sina nyheter.