Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen - eller din Steven Gerrard-höger i tyckardjungeln. En pålitlig spridare av de senaste och hetaste ämnena i bollsparkarvärlden. Jag som ska försöka att göda dig med skvallret och kommentarerna som inte alltid passar in i papperstidningen bland de andra slitna fraserna heter David Iwung och är 32 bast. På egna meritlistan står en utskällning av Darko Mavrak (ja, det var jag som skällde) och att jag en gång trashtalkade Jonas Bjurström till den grad att han drog knytnäven i en sten. Häng med ut på en resa där värdens bästa leksak, en förskräckt läderbit, är den röda tråden.
- den 2 april 2012, kl 11:06

"Det som varit har ett rep kring sin hals"

"Det som varit, har ett rep kring sin hals. Så forma dina läppar till en sång för  april".

Sjöng den fantastiske Peter LeMarc och det är precis vad vi gör. Vi kastar ett rep runt kalla, mörka vintermånader och stryper en försäsong som aldrig, aldrig blir så rolig som när det står tunga, viktiga poäng på spel. De sociala forumen dränks i norrköpingsbornas förväntningar inför en häftig premiär och säsong. Men vad är väl en bal på slottet? Jag är ofin nog att stå över ikväll. Jag ser matchen på en populär sportsbar i Stockholm innan det är dags att bli en slav under groovet till Rival Sons. Det har varit bestämt sedan länge. Det finns 29 matcher till att se framöver. Världens mest välsmorda rockmaskin just nu finns långt ifrån tillfällighet att fånga lika ofta. 

----------------------------------------------------------------

Knallen i Södertälje då? Minst förvånade är säkert Åtvidaberg som i sin omtalade låt frågade: "Blåvitt satsar för att vinna så vad fan gör Erik Lund i detta lag?".  Högerbackens blunder fram till Syrianskas 2-1-mål, passningen rakt i gapet, var...sådär.

----------------------------------------------------------------

Ingen Daniel Bamberg med Örebro mot Åtvidaberg ikväll. Jag tror att "Bruket" kan sno med sig en pinne från Behrn Arena.

---------------------------------------------------------------

Döma av Martin Smedberg Dalences uttalanden igår så kommer inte IFK att visa överdriven respekt för mästarna i afton. "Vi går för att vinna" och "Det är två lag som vill spela fotboll" lovar gott.

---------------------------------------------------------------Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...