Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen - eller din Steven Gerrard-höger i tyckardjungeln. En pålitlig spridare av de senaste och hetaste ämnena i bollsparkarvärlden. Jag som ska försöka att göda dig med skvallret och kommentarerna som inte alltid passar in i papperstidningen bland de andra slitna fraserna heter David Iwung och är 32 bast. På egna meritlistan står en utskällning av Darko Mavrak (ja, det var jag som skällde) och att jag en gång trashtalkade Jonas Bjurström till den grad att han drog knytnäven i en sten. Häng med ut på en resa där värdens bästa leksak, en förskräckt läderbit, är den röda tråden.
- den 22 mars 2012, kl 16:47

Välkomna Kopparvallen in i 2000-talet

Foto-Robban styrde B´latbilen mot Kopparvallen medan jag slöt ögonen och lät vårsolen värma det vinterbleka nyllet. Pang så var vi framme i Åtvidaberg och möttes av en klassisk arena i förändring. Bandit Rock dunkade i kapp med byggarbetarnas hammare. Fast det återstår en bit till att projektet är färdigt så är det dags att välkomna Åtvidaberg och Kopparvallen in i 2000-talet. Skalet till den färdiga, uppfräschade arenan känns som ett rejält ansiktslyft. När det äår klart kommer det absolut att ha en mer allsvensk och modern touch. Nostalgikerna fäller kanske en tår eller så torkade de och tog slut samma dag som konstgräset rullades ut.

Nu var inte jag och Robban där för att göra ett byggreportage utan för att göra ÅFF-artikeln till fotbollsbilagan. Den har sambatouch med inslag av Norrköping kan avslöja.Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...