Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen - eller din Steven Gerrard-höger i tyckardjungeln. En pålitlig spridare av de senaste och hetaste ämnena i bollsparkarvärlden. Jag som ska försöka att göda dig med skvallret och kommentarerna som inte alltid passar in i papperstidningen bland de andra slitna fraserna heter David Iwung och är 32 bast. På egna meritlistan står en utskällning av Darko Mavrak (ja, det var jag som skällde) och att jag en gång trashtalkade Jonas Bjurström till den grad att han drog knytnäven i en sten. Häng med ut på en resa där värdens bästa leksak, en förskräckt läderbit, är den röda tråden.
- den 19 mars 2012, kl 19:13

Stolpe in blev stolpe ut

En måndagkväll på B´lat halvvägs in i mars är det inte överdrivet många lugna stunder. Jag har bakat ihop ett basketuppslag inför slutspelet som studsar igång i morgon. Parallellt styrt upp lite jobb till fotbollsbilagan som aldrig är så enkelt som man vill. Jag trodde att jag hade en rolig och bra artikel på gång med en snubbe som gaddade in "Stolpe In" på underarmen för ett par år sedan. Bara idén är klockren om du frågar mig. Att sedan verkligen sätta sig i tatueringsstolen för att få klyschan förevigad på kroppen förtjänar respekt. Personen i fråga avböjde dock vänligt men bestämt. Enligt honom tillhörde gadden det förflutna. Innan familjeliv och knoddar. Aja, bara att bita i det sura, resa sig igen och jaga vidare. Vi knegar på på bred front för att ha en mastig bilaga klar i slutet av månaden.

-----------------------------------------------------------------------

På tal om fotbollsrelaterade fotbollsgaddar. Den här var sådär lagom genomtänkt va?

------------------------------------------------------------------------

Marcus Haglind Sangré nobbar Elfsborg, IFK Norrköping och Åtvidabergs FF. Talangen väljer i stället Malmö FF. Personligen har jag inte sett 17-åringen lira men har hört mycket spännande omdömen. Det ska bli kul att se vad han kan göra i Skåne.

----------------------------------------------------------------------

 

 

 Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...