Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen - eller din Steven Gerrard-höger i tyckardjungeln. En pålitlig spridare av de senaste och hetaste ämnena i bollsparkarvärlden. Jag som ska försöka att göda dig med skvallret och kommentarerna som inte alltid passar in i papperstidningen bland de andra slitna fraserna heter David Iwung och är 32 bast. På egna meritlistan står en utskällning av Darko Mavrak (ja, det var jag som skällde) och att jag en gång trashtalkade Jonas Bjurström till den grad att han drog knytnäven i en sten. Häng med ut på en resa där värdens bästa leksak, en förskräckt läderbit, är den röda tråden.
- den 4 mars 2012, kl 13:52

Astrit erbjuder skottlektioner

Astrit Ajdarevic fick utrymme med sin vänster och en kandidat till årets balja på Nya Parken exploderade i krysset. Det var på ett sätt talande för derbyt som helhet. IFK var lite vassare, bättre och säkrare än ÅFF. Nu gör Ajdarevic det enda rätta: via twitter meddelar IFK-mittfältaren att han erbjuder skottlektioner och garanterar att du kommer att stänka in bollar i krysset efter en timme. Skönt kaxigt. 

---------------------------------------------------------------

Med största säkerhet var IFK:s premiärelva som spelade igår. Jag slipar just nu på en krönika vem och varför jag skulle byta ut respektive kasta in om jag var i Janne Anderssons kläder. Håll utkik. 

 

 

 

 Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...