Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen - eller din Steven Gerrard-höger i tyckardjungeln. En pålitlig spridare av de senaste och hetaste ämnena i bollsparkarvärlden. Jag som ska försöka att göda dig med skvallret och kommentarerna som inte alltid passar in i papperstidningen bland de andra slitna fraserna heter David Iwung och är 32 bast. På egna meritlistan står en utskällning av Darko Mavrak (ja, det var jag som skällde) och att jag en gång trashtalkade Jonas Bjurström till den grad att han drog knytnäven i en sten. Häng med ut på en resa där värdens bästa leksak, en förskräckt läderbit, är den röda tråden.
- den 25 juni 2008, kl 14:44

Ja, vad fan ska Cratz säga?

Sören Cratz tror på det lag han har. Ja, vad fan ska han säga? Det är klart att han måste säga så.
Frågan är hur många han övertygar med sitt utlåtande.Tvivlarna behöver bara slå en titt i tabellen för att få en ocean på sin kvarn.
Frågan är om Sören tror på det själv. Det har snackats om den där stora, starka anfallaren hela året. Innan IFK blev en strykpojke. Innan nykomlingen sjönk i tabellen och slog skallen i botten. Ingen anfallare har kommit (ännu). Det ser inte ut att vara nära med någon (det mörkas i alla fall bra från Jingblad). Det här allsvenska kontraktet kan komma att försöka räddas utan offensiv förstärkning.

-------------------------------------------------------------------------------------

Inte fan kan turkarna fortsätta att överraska?. Inte fan kan de skadeskjutet och uträknade slå självaste Tyskland? Nej, i kväll blir EM:s första finallag klart.
Det kommer att heta Tyskland.

------------------------------------------------------------------------------------

Det är synd att säga att det är ett harmoniskt IFK som laddar om inför den allsvenska återstarten.
Tre avstängningar (Blomberg, Magro och Arvhage) och skador på Khalili och Burkhardt stör givetvis inför den viktiga sexpoängsmatchen mot Sundsvall.
Ärligt talat vet jag inte vad jag ska tro om Burkhardt-skadan. När jag snackade med Mikael Hansson igår trodde ?Gädda? att magskadan (som går så långt ned som bäckenet) haft skadan så långt som ett år tillbaka.
Polacken ligger efter träningsmässigt och kan bli borta en längre tid. Det är så klart illa. Väldigt illa.

-----------------------------------------------------------------------------------

Sleipner är liksom väntat att de ska mangla och köra över. Men den vår Smedby har gjort är sjukt imponerande. Ni har all anledning att njuta av sommaren gul-svart.

------------------------------------------------------------------------------------

Assyriska med för den delen. Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...