Vad tycker du om annonserna i tidningen? Vilka har du sett/läst? Vad var intressant och vilka annonser har du haft nytta av?

 Detta är exempel på frågor som du kommer att få svara på om du går med i Folkbladets läsarpanel. Dina åsikter är värdefulla för oss. Med kunskap om vad du och andra läsare tycker kan annonserna utformas så att de blir ännu bättre.

 

Så fungerar det
Det spelar ingen roll om du läser tidningen varje dag eller mer sällan. Du måste heller inte vara prenumerant. Huvudsaken är att du lämnar ärliga svar på frågorna. Givetvis kommer du att vara helt anonym och dina svar kan heller inte identifieras. För att vara medlem i läsarpanelen behöver du ha tillgång till Internet och e-post. Vanligen en gång per vecka får du ett e-postmeddelande eller SMS som talar om att det finns en undersökning att svara på. Du klickar dig enkelt genom frågorna och avger dina svar över Internet. Deltagandet är frivilligt och du bestämmer själv hur ofta du deltar i undersökningarna.

 

Samla poäng och byt till dig trevliga prylar
För varje undersökning som du deltar i tjänar du poäng som du så småningom kan byta till utvalda bonusprodukter. Beroende på undersökningens omfattning, ger deltagandet dig mellan 15-150 poäng. När du uppnått en bonusnivå kan du kontakta Folkbladet (011-200 400) och hämta ut produkten på något av våra kontor. Klicka på länken nedan om du vill veta vilka prylar du kan byta till dig för dina bonuspoäng.

 

Så här anmäler du dig
Panelundersökningen är ett samarbete mellan Folkbladet och Research and Analysis of Media (RAM) som drivs av InfoData AB. När du klickar på länken nedan kommer du till anmälningsformuläret. Vill du veta mera kontakta:

Pär Lindegren,
telefon: 011-200 421 
e-post: par.lindegren@folkbladet.se